V E R V O E R

janine@villahurencuracao.nl

01 September 2022

2 Comments

Een auto huren op Curaçao

Voor wie Curaçao écht wil ontdekken is een huurauto onmisbaar! Het openbaar vervoer op Curaçao is helaas niet zoals je gewend bent in Nederland en met die huurauto scheur zo van de ene kant van het eiland naar de andere.

 

Voordelen van het huren van een auto:

  • Vrijheid om te gaan en staan waar je wil maar ook wanneer je wil.
  • De mogelijkheid om spullen te vervoeren of mee te nemen.

 

Wij verhuren meerdere typen auto’s van de welbekende witte Kia Picanto, tot een grote SUV en een hippe Fiat 500. Allemaal gekeurd, verzekerd, gewassen en bij je accommodatie afgeleverd.

 

Let wel! Autorijden op Curaçao gaat er iets anders aan toe dan in Nederland. Het belangrijkste om hierin te onthouden is dat verkeer van rechts hier geen voorrang heeft. Ook het wegdek is hier is niet zoals de wegen in Nederland, let dus goed op kuilen, uitwijkende tegenliggers en pas op wanneer het geregend heeft voor slib. We hopen het uiteraard van niet, maar mocht er toch een aanrijding komen, breng jezelf dan in veiligheid, neem contact op met de verhuurder en wacht op de wegenwacht.

Taxi & transfer

Onze ervaren chauffeurs zorgen dat jij veilig en snel van A naar B gebracht wordt. Van een transfer van en naar Hato Airport, vervoer voor je excursie of een avondje uit, zij staan voor je klaar met een welkomstbordje met je naam, een flesje water en een glimlach.

2 Comments

  • nicdark says:

    Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum.

  • nicdark says:

    Vivamus bibendum nibh in dolor pharetra, a euismod nulla dignissim. Aenean viverra tincidunt nibh, in imperdiet nunc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.