Home 1

ONZE VILLA COLLECTIE

- BON BINI NA KORSOU -

20 Guests

15 M²

From 30 €

20 Guests

40 M²

From 120 €

18 Guests

From 80 €

12 Guests

50 M²

From 100 €

2 Guests

23 M²

From 25 €

3 Guests

30 M²

From 30 €

1 Guests

15 M²

From €

20 Guests

15 M²

From 30 €

20 Guests

40 M²

From 120 €

18 Guests

From 80 €

12 Guests

50 M²

From 100 €

2 Guests

23 M²

From 25 €

3 Guests

30 M²

From 30 €

1 Guests

15 M²

From €

OVER CURAÇAO

Curaçao, een eiland met ongeveer 160.000 inwoners, 61 kilometer lang en tussen de 5 en 14 kilometer breed, omlijst door azuurblauw water en parelwitte stranden. Een eiland met een mix aan culturen, het Papiaments als eigen taal en een kleurexplosie aan cultureel erfgoed en geschiedenis. Het klimaat, het bourgondisch leven en de gastvrijheid geven je een gevoel van thuiskomen. En waar kun je nu beter thuiskomen dan in een prachtige vakantievilla?

Voor iedereen een vakantiethuis bij www.villahurencuracao.nl

ONZE EXTRA SERVICES

- VOOR EEN COMPLETE VAKANTIE -

Autoverhuur

Een huurauto is praktisch onmisbaar als je Curaçao écht wilt ontdekken. Wij verhuren meerdere typen auto's van de welbekende Kia Picanto of een grote SUV tot aan een hippe Fiat 500. Allemaal gekeurd, verzekerd, gewassen en bij je accommodatie afgeleverd.

Chef kok

Heb jij geen zin om te koken? Wil je je wel eens in de watten laten leggen? Of gewoonweg omdat je je tijd liever besteed aan andere leuke dingen doen? Dan is een privé chef dé oplossing. Van lunch tot BBQ en 5 gangen diner.

Kinderartikelen

Je kent dat wel, bepakt en bezakt op vakantie en nog heb je het idee dat je dingen vergeten bent. Wij hebben de oplossing; kinderspullen op locatie. Van autozitje tot ledikantje en van eetstoel tot babybadje. Zo hoef je niet meer eindeloos te slepen met spullen, check je minder bagage in en ben je van alle gemakken voorzien.

Bootverhuur

Een dagtrip naar Klein Curaçao maken, een tour langs alle mooie baaien van het eiland of varen tijdens de zonsondergang onder het genot van een hapje en drankje? Onze leveranciers verwelkomen jou graag aan boord.

Massage

Helemaal tot rust komen tijdens je vakantie? Boek dan een massage op locatie. Een ervaren masseur of masseuse zorgt voor een ontspannen ervaring in jouw vertrouwde vakantiethuis.

Excursies

Jetskiën, de Tafelberg beklimmen, een Chichi beschilderen, een streetart-tour, een cocktail workshop, extreme sports beoefenen, quad rijden, surfen, duiken, zwemmen met paarden en nog veel meer.. Wij kunnen jou de leukste excursies adviseren en sommigen boek je zelfs via ons met een aantrekkelijke korting.

Taxi

Onze ervaren chauffeurs zorgen dat jij veilig en snel van A naar B gebracht wordt. Van een transfer van en naar Hato Airport, vervoer voor je excursie of een avondje uit, zij staan voor je klaar met een welkomstbordje met je naam, een flesje water en een glimlach.

Oppas service

Een gescreende betrouwbare oppas voor jouw kinderen. Terwijl jullie genieten van die welverdiende 'time-off' zorgen de sitters voor een professionele maar vooral erg gezellige tijd in jullie vakantiethuis.

Goed doel

Omdat wij graag iets doen voor de dieren op het eiland, hebben wij een goed doel uitgekozen wat wij willen steunen met onze boekingen. Het goede doel wat wij 100% supporten is Pippi's Opvang Curaçao. Tamara vangt met heel haar hart en ziel beschadigde en zieke dieren op en dit kost helaas meer geld dan dat er binnen komt.

HOE WERKT HET?

-

Heel simpel, geef ons je wensen door zoals het aantal personen, data, ligging en andere aspecten die van belang kunnen zijn en wij gaan voor je op zoek naar jouw ideale vakantiethuis. Gewoon je vakantie boeken zoals je van een écht reisbureau gewend bent en dat zónder extra kosten.

Aanvragen, zoeken, goedkeuren, boeken, betalen, genieten!

taal

Curaçao haar moedertaal is Papiaments, een mooie versmelting van verschillende talen. Ook wordt er op het eiland Nederlands gesproken.

klimaat

Op Curaçao is het overdag gemiddeld zo’n 30° C, ‘s nachts koelt het iets af naar zo’n 27° C.

valuta

Op Curaçao kun je betalen met Antilliaanse Gulden (ANG) of Dollar (USD), je kunt niet betalen in Euro.

seizoen

Het regenseizoen op Curaçao valt tussen September en December. De tropische buien duren meestal maar zo’n 5 á 10 minuten.