About Us 1

OVER ONS

Bon dia, ik ben Janine en samen met mijn man Sjoerd run ik villahurencuracao.nl Na de vele vakanties wonen wij sinds oktober 2021 op Curaçao oftewel op Dushi Island. Naast onze jarenlange ervaring in de hospitality branche, een eigen concierge service én een officieel reisagentschap onder de naam van Instatravelservice hebben wij alle luxe van Curaçao speciaal voor jou verzameld op 1 website. Wij werken enkel en alleen rechtstreeks met de eigenaren, beheerders of leveranciers zodat de lijntjes kort blijven en het plezier groot. Benieuwd wat wij jou allemaal kunnen bieden? Neem dan vooral contact met ons op.

1.

Veilig en vertrouwd

Villahurencuracao is onderdeel van een officieel reisagentschap welke is geregistreerd bij de KVK. Daarnaast hebben wij duidelijke afspraken met al onze leveranciers en ontvang je van ons ten alle tijden een overzichtelijke boekings- en betaalbevestiging.

2.

Transparant en discreet

Boek je bij villahurencuracao dan betaal je als klant niets extra's dan wanneer je rechtstreeks zou boeken, voor iedere boeking ontvangen wij commissie van de villa-eigenaar. Jouw persoonlijke gegevens worden volgens de norm van de privacywet behandeld.

3.

Professioneel en betrokken

Wij staan ten alle tijden voor je klaar. Voor, tijdens maar ook na je vakantie. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens je vakantie, dan zijn wij je vaste aanspreekpunt en zullen wij voor je bemiddelen. Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

4.

Persoonlijk en op maat

Als luxe 'tailor-made' reisservice zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het jullie tijdens je vakantie aan niets ontbreekt. Zo maken wij een zo goed mogelijke vertaling van jullie wensen om jullie die onbezorgde onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Neem contact met ons op:

Samenwerken? Stuur ons je idee in.

Opmerking? Laat het ons zeker weten.

Compliment? Van harte welkom.

Nieuwe klant? Stel je aan ons voor.

Email:

janine@villahurencuracao.nl

Telefoon:

+31618944264

    Naam :


    Email :


    Bericht :